luni, 8 iulie 2013

Riot Points

Hey everyone! I just redeemed a $25 RP code from this http://getriotpoints.info website! I was a bit skeptical at first, but it worked out pretty well! Give it a try, you won't regret it! Have a nice day!

joi, 20 iunie 2013

Descopera...

Stii ca...odata ce te cunosti, ajungi sa te chimbi. Pare o prostie...logic, bla bla bla, dar...descopera. Descopera care parte din tine evolueaza si care e surclasata, mergi spre bine sau spre rau? Descopera acea forta din tine care te impinge de la spate si nu te trage inapoi. Descopera’ti bunatatea din tine inainte ca ura si rautatea sa te indrume in „locuri” din care cu greu te poti intoarce sau chiar deloc. Descopera partea care iti lipseste, partea care te completeaza si te face un intreg. Acele parti care adunate te formeaza pe tine. Descopera ce simti in realitate, inainte ca realitatea sa iti arate ce ai simtit, dar fara sa mai poti face nimic. Descopera ca fiecare parte din ceea ce esti, iti este data pentru a forma ceva unic. Descopera’ti unicitatea, cat esti de special sau pur si simplu gaseste pe cineva care te ajuta sa vezi asta. Descopera adevaratul simt care te indruma mereu. Mergi inspre bine sau rau? Descopera fiecare parte din ceea ce esti, pentru a fi ceea acela de langa tine are nevoie. Descopera ca in necunoscut, curiozitatea merge inaintea caderii si ajungi sa nu cunosti nimic. Descopera ca totul e trecator si nu poti da timpul inapoi nici macar cu o secunda. Descopera ceea ce esti inainte sa o faca cei de langa tine si sa nu iti placa ceea ce ajungi sa „vezi”. Dar nu te lasa amagit de vasta „mare” a necunoscutului, pentru ca in final o sa iti dai seama ca pur si simplu: ...cu tine se intampla ceva...o viata de om.

duminică, 3 martie 2013



                                                                     Heloo Y'all !!


Vrei sa faci un ban in plus, foarte usor? Tot ce trebuie sa faci e sa dai un click si povestea incepe!

You want to make some extra money, very easy? All you have to do is to click here and the story begins !

                                              League of Legends

                                

  “One of the most refreshing strategy games in years.”

  
A very well played game, international and very attractive for so many. All you have to do is to click here, make an account and have fun with people from all around the world. Have fun !!!

Search